Sterke verhalen

Acht collega’s die vertellen hoe zij inhoud geven aan de vier kernwaarden. Deze verhalen zijn er om te inspireren, om te laten zien hoe je zelf inhoud kunt geven aan de visie. Het blijft niet bij deze acht verhalen. Iedereen krijgt de kans zijn of haar verhaal te vertellen. Je zult Sterker Staedion de komende tijd overal tegenkomen. Samen maken wij een Sterker Staedion.

1 Doe het steeds beter

De beste zijn in wat je doet en continu streven naar verbetering is waar de kernwaarde ‘doe het steeds beter’ voor staat. We leggen de lat voortdurend hoger en hebben een continue drive om te verbeteren en nóg doeltreffender en kostenbewuster te werken. We halen alles eruit wat er in zit om individueel en in teamverband beter te presteren.

2 Denk in oplossingen

We denken in mogelijkheden, niet in beperkingen. We zijn innovatief en hebben een positieve en enthousiaste basishouding. ‘Denk in oplossingen’ staat daarnaast ook voor elkaar de ruimte en het vertrouwen geven om in oplossingen te denken en deze uit te voeren.

3 Maak af waaraan je begint

‘Maak af waaraan je begint’ staat voor starten op basis van een weloverwogen keuze en doorgaan tot de finish. We denken na over de consequenties voordat we iets beginnen. We zijn consistent en gedisciplineerd in de uitvoering. We zijn resultaatgericht en spreken elkaar aan op de voortgang.

4 Wees betrokken bij elkaar en bij onze bewoners

Interesse tonen in anderen en op een enthousiaste manier samenwerken. Je verplaatsen in een ander, verantwoordelijkheid nemen en je richten op dingen waar je invloed op hebt. Dat maakt de kernwaarde ‘wees betrokken bij elkaar, onze bewoners en onze omgeving’.

Terug naar boven