altAjLC8e4vug-PIM9AnovOH3ztBlqdSF5CwZ21FigDupWF

Vertel jij ook sterke verhalen?

Deze week zijn de boekjes ‘Sterke verhalen’ door de ambassadeurs van de organisatievisie uitgedeeld. In het boekje staan acht sterke verhalen van collega’s passend bij de vier kernwaarden. De boekjes zijn de start van het programma Sterker Staedion. Vorige week kregen de ambassadeurs de eerste boekjes al uitgereikt.

 

Sterker Staedion laat zien wat de visie voor medewerkers van Staedion betekent en hoe zij de visie vertalen naar de dagelijkse praktijk. Doel van het programma Sterker Staedion is het verder bekend maken van de visie bij alle medewerkers, te beginnen met de verdere uitwerking van de kernwaarden. De eerste acht verhalen zijn niet alleen gebundeld, maar zijn ook te vinden op deze website onder sterkere verhalen. Deze site staat centraal in het programma Sterker Staedion. Op de site vind je de verhalen van collega’s en verdere updates over het programma.

 

Vervolg

Naast het programma Sterker Staedion komt er ook een inhoudelijk vervolg op de organisatievisie. Op 20 en 28 oktober krijgen alle nieuwe medewerkers een eerste kennismakingsworkshop om de organisatievisie (beter) te leren kennen. Tijdens deze workshops maken de nieuwe collega’s kennis met alle onderdelen van de visie en wordt ze gevraagd een eerste vertaling te maken van de visie naar hun dagelijks werk. Na deze kennismakingsworkshops gaat de hele organisatie aan de slag met afdelingsworkshops. Tijdens deze workshops, die iedere afdeling in teamverband doet, staat de kernwaarde ‘denk in oplossingen’ centraal.

Terug naar boven